• 5127
    mevcut durumdan kurtulusu, maalesef tek basina taraftar cabasiyla olmayacak istir.
    her seyden once bu ulkede ne sebeple olursa olsun, (istisna: onlara hizmet eden bir amac) artik ses cikarma refleksi kalmadi insanlarin.
    evet kalabaliklar onunde durulamaz, evet onunde durulamayacak kalabaligi yaratacak potansiyeli fazlasiyla var galatasaray camiasinin, fakat olmuyor.
    eminim sozlugun cogu farkinda durumun, ayni seyleri hissediyor. bu hissiyatin aciklamasini benden cok daha anlasilir sekilde yapabilecek toplum psikolojisi uzerinde calismis, egitim almis insanlar muhakkak ki vardir burada. o yuzden o topa girmeyecegim.

    benim soylemek istedigim sudur, galatasaray tabani sportif basari olsun veya olmasin, galatasaray markasinin bu sekilde yonetilmesine uzun sure seyirci kalacak turden bir yapi degil. su an mecburen sabrediliyor. bu mecburiyeti yaratan unsurlar arasinda gecmis yonetimler basta olmak uzere (faruk suren'lerden baslayarak) camianin her bir parcasi(biz taraftarlar dahil) bulunuyor. dursun ozbek denen adam sampiyonlar ligi kupasini getirse dahi bu bahsettigim mecburiyet olmasa bir dakika o koltukta barindirilacak bir sahis degil.

    kulup olarak koseye sikistirilmisiz maalesef, bir sure sadece olani biteni seyredecegiz gibi duruyor. kucuk bir ihtimal baskan degisir, fakat bu mecburiyet ortadan kalkmadikca yerine gelecek adam yine ayni tip olacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın