• 124
    abiler ablalar müsadenizle bir iki şey karalamak istiyorum bu vizyon denen naneyle alakalı.

    hani ünal aysal ile ilgili söylenen bir söz vardı, o kadar parayı harcadıktan sonra ben de vizyoner olurum diye... buyrun. hadi buyrun işte buyrun. dursun özbek de harcıyor. üstelik fazlasını harcıyor. sonuç? biri sneijder'i, drogba'yı, bruma'yı takıma kazandırıyor diğeri yok yere galatasaray değerlerini elden çıkarıyor.

    birinin teknik direktörleri fatih terim, mancini, prandelli; ötekinin teknik direktörleri hamza hamzaoğlu, mustafa denizli, riekerink* ve tudor.

    biri taraftar ne isterse o olacak diyor ve yapıyor, diğeri taraftarı mutlu etmek için gece uykularım kaçıyor diyip milyonların sesine kulaklarını tıkayıp sneijder'i gönderiyor.

    biri sırtını hükümete dayayıp aciz bir kukla haline geliyor, diğer galatasaray'ın potansiyelini biliyor ve gerektiğinde herkese meydan okuyor. o meydan okuma ünal aysal'ın arkasında birleşebilsek netice de verirdi. yapamadık. taraftar olarak, kongre olarak, lise olarak yapamadık. şimdi dursun özbek'in arkasında dağılmış durumdayız. dağıldığımızdan kimsenin sesi çıkmıyor. hükümete göbeğimizi bağladığımızdan kimsenin sesi çıkamıyor. unutmayın tarihte hükümetle iş yapıp da galatasaray'ın karlı çıktığı bir dönem olmamıştır.

    seyrantepe eziyeti hala sürüyor. bundan ders almayıp hükümetle iş yaparsan boynuna tasmayı takmış olursun. biz taktık. özbek kardeşler ve genel kurulumuz sayesinde taktık. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın