• 5110
    taraftarin sevdigi sey bir hayal, bir ruyadan ibaret. gercekte galatasaray spor kulubu dernegi, bon pour l'orient diplomalariyla kendini elit sanan sark kafali monserlerin dursun'dan daha iyi baskan bile cikaramadiklari, bu niteliksiz insanlarin yoneticilikleri sonucunda olanca potansiyeline ragmen sporun her bransinda samar oglani olmus zavalli bir camiadir. ve elbette taraftar bu zavalli camianin bir parcasi degildir, zaten oyle olsaydi rezaletten, zilletten soz etmezdik.

    taraftar devrim yapip kulubu bu parazitlerden kurtarmadigi surece galatasaray buyuk olma potansiyeli tasisa dahi buyuk degildir. buyukluk potansiyeli kitlesellikten kaynaklanir, bu dernek ise kitleye kapilarini kapamak uzere tasarlanmistir. bu dernegin kaderi azalarak bitmek, yok olmaktir. iclerinden 1500 cesur imzaci bile cikaramayan bu zavallilar surusu(ki elbette imza atan bir avuc idealist insani tenzih ederim) her turlu rezillige layiktir. bizler ise ya sevdigimiz ama aslinda hic var olmayan o buyuk galatasaray'i yaratmak icin kulubu bunlardan kurtaracagiz, ya da sigarayi birakir gibi birakmak zorunda kalacagiz bu zararli aliskanligi.

    bu reziller surusunun soz sahibi oldugu bir camiada, camianin kaderini degistirmeyi basaramadan taraftar kalmayi zul sayarim. ya bu kulup degisecek, ya da ortada taraftar falan kalmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın