resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2586
    kırbaç, tempo, antreman derken büyük patlamıştır. elinde berbat bir kadro var. ama insan sezonun ortasından beri yaptırdığı über (!) antremanlar sonucunda en azından çok koşan bir takım bekliyor insan. sonuç ne? ne hücumda ne defansta koşamayan, sahada salak salak dolaşan bir takım.

    akılsız başın cezasını çeken bir galatasaray var. tudor öyle aciz durumda ki belhanda'ya sarılıyor. sneijder dendiğinde güneş görmüş vampir gibi kayboluyor.

    kimse kusura bakmasın ama bütün bunları hak ediyor. çünkü sezon içinde ve sonunda televizyonlarda öyle bir hava bastı ki kendisine, görenler de bunu bişey zannetti.

    biz ne oynuyoruz tudor'la? yani planımız ne? "fark yaratacak oyuncusu olmayan" tudor'un karşısındaki österstunds'un fark yaratacak oyuncusu mu var? galatasaray'ın österstunds'a 2-0 yenilmemesi için fark yaratacak oyuncuya ihtiyacı mı var? hani dün gelmiş olur takımın başına da, anlarım. adam 4 ay takımla birlikte. yaptığı tek şey bruma'yı küstürüp sneijder'i istememek. onun dışında riekerink'ten kötü bir performans sergilemiş. daha da kötüsüne hazırlanıyor. ama benim taraftarım bu adamın peşinde hala.

    "hamza'yla olmaz" dendiğinde "3 kupa, 4 yıldız" dediler. "denizli'yle olmaz" dendiğinde "kurt hoca, bjkyi şampiyon yaptı" dediler. "riekerink ile olmaz" dendiğinde "kupa aldı, yakımı toparladı, çok kibar adam" dediler. "tudor ile olmaz" dendiğinde "kırbaç, kamçı, antreman" dediler. hiçbiriyle olmadı. olamazdı zaten. eşyanın tabiatına ters.

    olmaz ya östersunds'u elersek başlığında yine şov yapılacak. nick altları dolup taşacak. zira insanlar denize düştükleri için yılana can simidi gibi tutunmuşlar. yılan bunları sıktıkça daha güvende hissediyorlar. halbuki yüzmeye çalışsalar belki hayatta kalacaklar.

    tudor için geldiğinin 3. maçında "bununla olmaz" dedim. küfür, kıyamet, hakaret gırla gitti. halbuki sıradan bir futbolseverden hepi topu 1 tık daha iyi görebiliyorumdur durumu. buna rağmen çok kısa gir sürede fark edebildim olmayacağını. defalarca tecrübe etmiştim çünkü. ne hocalar gördük?

    tudor ile geçireceğimiz her gün kulübün gelecek sezonunu çöpe dökmektir. rövanş maçını beklemenin lüzumu yok. hangi oyuncu lazım, hangi oyuncu acilen gönderilmeli; bunu sokaktaki çocuk bile görebiliyor. hemen sözleşmesi feshedilmeli ve takımın başına lucescu getirilmeli. selçuk, yasin sinan gibi adamlar bir an önce yollanmalı ki diğerlerine de gözdağı verilsin.

    dursun gitmeyecek. orası kesin. bu yüzden ikinci en doğru yola başvurulmalıdır. daha erken. sezonu erken açtık zaten. yeni teknik direktör için sorun olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın