resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2585
    yine yanılmadığımız gibi dün kayıp olan fanboyları tarafından, olaylar soğumaya başlar başlamaz savunulmaya devam edilen teknik adam. stoper aldırarak, yani zayıf bölgeye oyuncu transfer ederek kadro mühendisliğini göstermiş olmuş kendisi. allah'ım kadro mühendisliğinin tanımını, ihtiyacın olan bölgeye oyuncu transfer etmek zanneden adamlarla futbol konuştuğumuz için sana şükürler olsun.

    bu söz ile cruyff ve derwall mezarından kalkarak imana geldi.
    kalli yaşlı haliyle ayağa kalkarak şapkasını çıkardı.
    mourinho az önce istifasını vererek "ben bu konuda hiç bir şey bilmiyormuşum" açıklamasını yaptı.
    ferguson, buckingham sarayı'na giderek aldığı kraliyet nişanını hak etmediğini belirtti ve iade etti.

    kadro mühendisliğinin sırrı çözülmüş oldu böylece, meğerse eksik bölgeye oyuncu transferi yapmakmış. yıllardır ne saçma işlerle uğraşıyormuş avrupa futbolu. hele barcelona'ya ne demeli? onca sene la massa'da oyuncu, antrenör ve sistem çalışmaları yaparak bunu kadro mühendisliği sanma gafletinde bulunmuşlar. tez kapısına kilit vurula. oyuncu transfer etseydiniz ya eksik bölgeye be kardeşim. ne uğraşıyorsunuz yıllarca böyle saçma şeylerle.

    teşekkürler tudor ve avaneleri. sizin sayenizde dünya futbolu yepyeni bir devrim ile tanıştı. artık huzur içinde galatasaray'dan koparak dünya futboluna hizmet edeceğiniz yepyeni bir takıma gitme vaktiniz geldi. umarım bu tez zamanda gerçekleşir. önünüzde şapka çıkarıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın