2017-18 UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu İlk Maçı
2 - 0
  • 158
    takımın temposuzluğunun tek sorumlusunun sneijder olduğunun anlaşıldığı maç. yağ gibi akıyor takım.

    kendi yarı sahamızda rakip kendi yarı sahasına yerleşmişken yaptığımız tiki taka paslar ile ilk devre 14 gol atmamız şaşırtıcı olmadı. 6 gol 6 asist ile oynayan yasin'e bugüne kadar zam yapılmaması ayıp olmuş gerçekten.

    tolga ve selçuk ikilisinin formunu gördükten sonra halen orta saha isteyen şımarık ve o.. çocuğudur. ben böyle orta sahayı xavi iniesta ikilisi oynarken görmedim. bu kadar isabetli pas ve top çalma oranı ile iki gün içinde modric & kroos takası ile real madrid kapımızı çalmazsa şerefsizim; artı 40-50 m euro koparırız.

    tudor tam hayalimdeki galatasaray'ı izlettiriyor. östersunds gibi hlı saha takımı karşısında inim inim kapanan, adeta bir juventus izliyoruz. sneijder kararı da çok doğru olmuş. belhanda'yı inanılmaz beğendim ayrıca çok çok iyi oynadı; 10 numarayı sneijder'e geri vermek futbol katli olur. yalnız biraz daha az gol atmamız ve az pozisyona girmemiz lazım zira adamların tarihindeki ilk avrupa maçında ayıp ediyoruz.

    reel hayata dönersek, bu kadronun kurulmasına demeği geçen herkesin allah layığını versin. bakın, çıldırıyorum şu an ama ana bacı kardeş sövmüyorum. bu bir tarihtir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın