resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2424
    şenol güneş, ersun yanal, abdullah avcı ve aykut kocaman 17-18 sezonunda rekabet edeceği teknik direktörler. her birisinin tarzı ayrı ama içlerinde tecrübe, adam yönetimi ve taktik olarak en zayıfı tudor diye düşünüyorum. üstelik bunu türk teknik direktörden pek hazzetmeyen biri olarak söylüyorum.

    transferler iyi olabilir, bence de ortalama üstü transfer yaptık ama bu veri tek başına bu transferlerin tutacağı manasına gelmez. transfer geçmişimiz ortada. bunların tek tek başarılı olacağını düşünsek bile uyum süreçleri zaman alacaktır. ve şampiyonluk bekleyen taraftarımız da doğal olarak sabırsız davranacağı için bu süreçte tudor'un hata payı çok az olabilir. gerçekten işi çok zor tudor'un.

    üstelik başkanımız dursun özbek, kaptanımız da selçuk inan. taraftardaki kredileri sıfır bu isimlerin. sneijder krizi de hiç iyi yönetilmedi. işte tüm bunlar birleşince ortaya karamsar bir tablo çıkıyor. böylesi risklerin alındığı bir ortamda teknik direktörümüz terim çapında bir adam olmalıydı. tudor'un bunların altından kalkacağını hiç zannetmiyorum. yanılırsam kendisini alkışlayacağım ve özür dileyeceğim ama bu sezon için hiç ama hiç ümitli değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın