resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14597
    ciddiyetine inandığım hiç bir haber kaynağında hakkında gittiğine dair haber çıkmamış futbolcu.

    öncelikle kendisini tudor'un göndermek istediğini düşünmüyorum. çünkü özbek yönetimi sneijder'i aynı podolski'ye olduğu gibi daha önce de göndermeye çalışmıştı. podolski'de uğraşıp uğraşıp becerdiler. sneijder'de de aynı senaryonun yaşandığını düşünüyorum. ancak burada o kadar kalitesiz bir ahlak anlayışı var ki aynı belhanda'yı taraftarın önüne attıkları gibi hocayı da taraftarın önüne atıyorlar. bence tudor böyle bir silahtan mahrum kalmayı istemeyecektir.

    sneijder gitmiyorum derse kimse onu takımdan uzak tutamaz. oynatıp oynatmamak hocanın tercihidir. fakat u21'de falan idmana çıkması olacak iş değildir. ilk puan kaybında taraftar ortalığı ayağa kaldırır. bu noktada sneijder'in ne istediği de çok önemli. şunu biliyorum kalıyorum derse kalır. ya da sikerim böyle aşkın ızdırabını, gidiyorum derse de gider.

    taraftarın %80'i arkasında. kalan%20'de bir kaç maç sonra arkasında olur. böyle bir adama uygulayacağınız mobbing katlanarak geri dönecektir. benim hala umudum var. fakat şunu da belirtmek isterim bu işler akıl oyunları. yani sneijder'in sağlık kontrolüne giriyorum, sonra da idmana çıkıcam müjde diye verdiği haberler bile gitmeyi kabullenmiş bir ismin pazarlık stratejisi olabilir.

    gitme fikri sneijder'den çıkmamıştır buna eminim, gitmemek konusunda çabası da olmuştur. ancak kalmak için diretmiyor olabilir.

    yakında öğreniriz neler dönüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın