resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14592
    beni karmaşık duygulara sürükleyen oyuncu. öncelikle igor tudor'un '4'lü savunmayla oynayacağız.' söylemi ve belhanda transferi ile birlikte sneijder'in gitmesinin daha doğru olacağı düşüncesindeydim. fakat olay öyle bir yere gitti ki '10 numara krizi' ve sneijder'in mağduriyeti taraftarlar tarafından hayal kırıklığına sebep oldu. biz duygusal bir milletiz. mağdur olanın her zaman yanında olmuşuzdur. hele ki bu isim wesley sneijder ise 2 kat daha üzülürüz.

    eğer yönetim bu yanlıştan dönseydi 3 yanlış 1 doğruyu getirirdi, bu öyle bir doğru ki hem tudor hem de yönetim artı bir puan kazanır rakiplerin sevinci kursağında kalırdı ve kaos ortamı dağılır önümüze bakardık.

    tudor'u savunduğum ve şans vermemiz gerektiğini düşündüğümü her fırsatta yazarım. tudor da eğer sneijder'in kalmasını istiyorsa yönetime bunu kabul ettirmeliydi. diyelim ki istemiyor, feghouli ve konoplanka transferleri konuşuluyor öyle değil mi? bu iki isimde önceki kulüplerinde disiplinsiz davranışlarından dolayı ceza almış oyuncular. sneijder'i yönetemeyen teknik direktör bu oyuncuları nasıl yönetecek? aklımda deli sorular :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın