• 17024
    bugün 13 temmuz 2017 östersunds fk galatasaray maçı ile sezonu açmasına rağmen, halen en kritik mevkilere oyuncu takviyelerini yapamamış olan takım. geçtiğimiz sezonun sonunda yani sadece bir kaç ay önce herkes nerelere takviye yapılması gerektiğini çok iyi biliyordu. buna rağmen sadece bir stoper ve santrafor transferi dışında acil transferlerin çoğu hala bitirilmedi. yanlış anlaşılmasın belhanda transferine sevinen ve faydalı bulan taraftayım ama belhanda biraz sonraya sarkabilirdi.

    öncelikle en az 1 bek, 1 kanat ve orta saha evet tekrar ediyorum orta saha, hani şu sahanın beyaz büyük bir yuvarlak çizgiyle belirtilen kısmına 2 transfer lazım. yönetimden biri es kaza okuyorsa, onlara mesajım şu selçuk inan bitti. ona güvenip orta saha transfer etmemezlik etmeyin. donk ve de jong zaten galatasaray seviyesini geçtim, ptt 1.lig seviyesinde bile değil. tolga ciğerci desen olsa olsa en fazla yedekte bekleyen hamle oyuncusu olur. bu yüzden allah aşkına orta sahaya bir savaşçı bir de ona eşlik edecek, ayağında top tutan ve dikine oynayan 2 adam alın.

    korkmayın adam gibi 4 transfer ile bu ligi süpürür, uefa'yı da alma ihtimalimizi yükseltiriz allah'ın izniyle. taraftarda galeyana gelir ve forma, atkı, maç bileti gibi katkılarla bütçeyi ihya ederler. taraftar güzel oyuna aç zaten. lütfen tekrar ediyorum lütfen öncelik orta saha olmak üzere, kritik yerlere iyi oyuncu takviyeleri yaparak sezona başlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın