resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2407
    taraftarın baskısından sonra inanılmaz kaçak güreşiyor. belli ki sneijder bombasını yönetimle birbirlerine paslıyorlar ama fitili söndürmezlerse bomba kısa sürede patlayacak.

    burada feldkamp, derbiden önce hakan ve lincoln'ü (kimine göre haklı, haksız) çok net şekilde kadro dışı bıraktı. sorumluluğu da aldı.

    terim, arkadaşını yumruklayan melo olayını direkt basına anlattı, kadro dışı bıraktı. melo da riera'nın kapısında yalvarıp affettirdi kendini. en belalı sezonda, sorunu ustaca çözdü.

    amma velakin, bu saydığım isimler kalli ve terim. tudor ise tam bir çaylak hoca. gençliğinden dolayı değil, oyunculara yaklaşımıyla bunu gösteriyor. herkese höt zöt yaparak galatasaray'ı yönetemezsin. sneijder olayında arkadan dolanıyorsun ama biz bunu görüyoruz. medyada yer alan "tudor'un en büyük yardımcısı selçuk" haberleri de tesadüf değil.

    ilk olumsuz sonuçta arena'daki sucuk ekmekçilere rağmen nasıl tepki alacağını göreceğiz. hamzaoğlu'ndaki hatayı yapıyor, yönetimin günahlarını üstlenip bir de üzerine kendi kaprislerini ekliyor. bu inatlaşma, 3 kupalı diye yere göğe konamayan hocayı götürdü 3 ay sonra. hiçbir başarısı olmayıp bir de sneijder konusunda böyle politika izleyen bir adamı orada ne kadar tutacaklar sanıyor acaba.

    şimdi ben bunları yazdım diye sneijdersporlu olacağım muhtemelen ama sorun değil. ben belirsizlik sevmiyorum. istemiyorsa istemiyorum desin. zlatan'la aynı soyunma odasında bulunmuş o kadar, ondan biraz açıksözlülük kapmıştır herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın