resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2395
    igor tudor da herkes gibi eleştirilebilir ve eleştirilmelidir. eleştirileri, "haklı çıktım diyebilmek için başarısız olmasını isteyenler var" mantıksızlığına hapsetmek daha başından akıl dışılıktır.

    bu mottodan hareket edersek, her türlü eleştiriyi aynı paranteze alabilir, eleştirilerinin haklı çıkması için başarısız olmasını istiyor suçlamasını getirebiliriz. bu da değil takımları tüm insanlığı karanlığa sürükler çünkü eleştirinin önünü kapar.

    bugünkü aydınlanmanın, bilimsel gelişmelerin temelinde hep eleştiri vardır. sizin göremediklerinizi görenlerin, yanlışlarınızı söyleyenlerin, alternatif yolları gösterenlerin amacı sizin başarısızlığınızı beklemek değildir. tam aksine yanlışlardan arınarak doğruyu bulmanızı sağlamaktır.

    igor tudor özelinde yapılan eleştirilerin temelinde, sneijder, bruma ve podolski'ye karşı tutumlarının ve karabük'ten ayrılış şeklinin olduğunu bilmeyen yoktur. bu eleştiriler bugün de hala devam etmektedir. ayrıca bilimsellikten uzak yüklemeleri nedeniyle çalıştırdığı tüm takımlarda normalin üzerinde sakatlık sorunu yaşadığı da bir gerçek.

    özellikle sneijder'in, taraftarın büyük çoğunluğunun desteklemesine rağmen gönderilmek istenmesi bütün spor kamuoyunu pes ettirmiştir. bunu tamamen yönetime fatura etmek doğru olmaz.

    tudor sneijder'e karşı değil söylentileri, yanlıştan dönmesi için bir manevra alanı. bunu anlayışla karşılayabilirim yeter ki yanlışından dönsün tudor. ancak ben bunun kolay olmayacağını, tudor'un sneijder'i harcamak için fırsat beklediğini düşünüyorum. umarım yanılıyorumdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın