resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4419
    dursun aydın özbek'in galatasaray sevdalısı olduğundan çok ciddi şüphe duyuyorum. çünkü yaptığı her şey ama her şey taraftara acı veriyor. sanki özel olarak acı vermek için hareket ediyor. işte bakın yaptıklarına:

    1-sözleşmesinin bitimine altı ay kala ryan donk'a 2,5 m euro verdi.
    2-trabzon tesislerinde çıplak geziyor bu nedenle trabzonspor luis cavanda'dan kurtulmanın formülünü arıyor diye basında haberler çıktıktan iki gün sonra 1.800 bin euro vererek transfer etti.
    3-bütün taraftarlar haykırmasına rağmen hamza hamzaoğlu'nu uzun süre takımda tuttu, melo'yu gönderirken, bilal kısaları transfer ettirdi.
    4-müzmin sakat serdar aziz'i 4,5 m euro'ya transfer etti. kendisine de daha önce bjk ile 1.4 m euro'ya anlaşmış olmasına rağmen iki m euro yıllık ücret verdi.
    5-galatasaray'da oynamak için yeterli değil diye yer gök inletilmesine rağmen ahmet çalık'ı 2.5 m euro'ya transfer etti.
    6-modası geçmiş, dinazorlaşmış mustafa denizli'yi, beyin ölümü gerçekleşmiş hıncal uluç'a kanarak takımın başına getirdi ve bize donk kazığını yedirdi.
    7-takımın en iyisi sneijder'e insanlığa aykırı bir şekilde mobbing uygulayıp, daha takımdan ayrılmadan forma numarasını bir başka futbolcuya giydirdi.
    8-oniki penaltımız verilmeyip hakemler tarafından kıyma misali doğranırken sesini çıkarmadı ve beşiktaş maçında penaltı kararı verip bir dakika sonra geri alan hakem bülent yıldırım hakkında bir cümle bile söyleyemedi.
    9-beşiktaş ile yapacağımız derbi maçını hiçbir mecburiyet yokken pazartesi gününe alan federasyona hiçbir baskı yapamadı.
    10-karısının beşiktaşlı olduğunu önce itiraf etti, sonra gülünç bir gerekçeyle inkar etti.

    daha bunları elli maddeye çıkarabilirim ama gerek yok. ben bu adamın galatasaray lisesi mezunu olduğunu biliyorum ama asla galatasaray sevdalısı olduğuna i-nan-mı-yo-rum.

    not: her galatasaray lisesi mezunu galatasaraylı değildir. örnek tescilli fener fanatiği mehmet demirkol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın