• 12
    wesley sneijder (hollanda) ve lukas podolski (almanya) gibi adamlarin kovarcasina satilip yerlerine kuzey afrikali ve musluman futbolculara yonelmemizi saglayan duzendir. (isteyerek ya da istemeden)

    sporun siyasete bu tesir ettigi baska bir ulke yoktur. dursun ve ekibinin, borclar, araziler, basarisizliklar falan derken devletin kucagina oturdugunu hepimiz biliyoruz. genis cerceveden ve uzaktan baktiginizda kafanizdaki bazi taslar yerlerine oturacaktir. bir ulkenin duzeni neyse her sey zamanla ona dogru evrilir ve yakinlasir. sadece spor degil cok daha genis anlamda bu boyledir. spor da bu son yillardaki degisimlerden etkilenen buyuk agacin bir sadece bir dalidir.

    bu yonetim bunu bilincli ya da bilincsiz yapiyor onu bilemem ama ben bu klubu kendi hakkinda bile soz sahibi olamayacak kadar aciz ve boslukta gormemistim.

    belki terorun de etkisi vardir bu da neden olabilir. belki bu saydigim adamlar bu nedenle ayrilmak istemistir. kaos ve terorun icine ailelerini teslim etmek istemezler sonucta. oyle ya da boyle hepimiz bu kokusmus duzenin kurbanlariyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın