resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4397
    galatasaray spor kulübü başkanlık koltuğunu işgal eden zat.

    bu transfer sezonu başında tüm galatasaraylılar olarak takımımızla adı anılan herkesi sneijder ile anlaşabilir, uyum yakalayabilirler diye yorumladık. bir heves gelsinler diye bekledik. başkan bu seneki hamlelerini geçen iki sezonda yapmış olsaydı keşke derken yaşanan gelişmelerle transferleri boğazımıza boncuk boncuk dizmiştir.

    iki hamlesi var ki çileden çıkmamak mümkün değil;
    1- sneijder meselesi: hepimizin malumu. malum şahıs allem kullem ile sneijderi takımdan göndermek için baskı yapıyor. şimdiden uyaralım sneijder gittiğinde bir başarısızlık durumunda önce tudor gider. sonra bu sefer teknik ekibin yetmediğini görüp yönetim gider.

    2- muslera ya aldığı maaştan daha düşük kontrat teklif etmesi hazmedilemez. bu takımda yeni transferler en az muslera düzeyinde maaşlar alırken. son 5 sezonun tamamında takımın en formda oyuncusuna maaş düşür demek ne demektir.

    kısaca sayın başkan, geçen sene sezon öncesi ceza muhabbeti ile tüm takımın şevkini kırdın. bu sene takımın en iyilerine çatarak şevk kırıyorsun. merak etme biz senin kimin hesabına çalıştığını da çok iyi biliyoruz. tez zamanda point otelin başına geri dönmen dileklerimle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın