resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2356
    bir defans oyuncusu olarak anlayamayacağı şeyler var. veya anlamadığını düşündüğüm bir kaç konu var. kendisi gibi fatih terim de anlamıyordu bu işten.

    amrabat'ın müthiş ofansif yetenekleri vardı hocam. o statik kadrolu galatasaray'a geldiğinde, ronaldo'nun man utd hali gibi parladı ilk maçlarda. ama sonra buna dediler ki ''defansa gelmiyor''. geriye koşmuyor.

    sonra cidden eleştirilere kulak vermiş olucak ki, birden mücadeleci bir kanat oyunu sergilemeye başladı. ama bu sefer, mücadeleye harcadığı enerji ofansif anlamdaki yeteneklerini törpüledi. o ronaldomsu adam gitti, sadece sola çekip muz orta açan bir kanat geldi.

    eee sen bu adamı ofansif yetenekleri için almıştın zaten? ama defansif anlamda da verim bekledin, o verimi aldın ama ofansa dair bir sonuç kalmadı. transfer patladı.

    şimdi aynı şeyi sinan'a uyguluyorsun. forvet oyuncusunu, kanata koyup, defansif anlamda enerji harcamasını bekliyorsun. sonuç? ne defansif, ne ofansif hiç bir şey veremiyor. bu adam sadece rahatken oynayabilen bir adam. koşmak, nitelik isteyen bir özellik. zira selçuk da koşuyor 10km üstünde her maç. ama 8km koşan melo' hem defansif hem de ofansif anlamda daha verimliydi. rica ediyorum, takımı karman çorman etme. hepsini geçtim fm de bile var bu özellik ya. eğer ana mevkisi dışındaki pozisyonlarda başarılı olmayacaksa oyunucu ''çok akıcı'' diye işaretleyemezsin. ortasaha oyuncularının yapmadığı defansı, koşuyu, başka oyunculara yüklemekten vazgeç. selçuğa tapan hocalar da gördük, ama hiç biri onun varlığı için bu kadar debelenmemişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın