• 16963
    ------------------------------------gomis--------------------------------
    -----------garry-------------------------------------cezayirli çocuk(u: resmi açıklama gelmeden ismini hayatta yazmam tete'yi yazdım en son unutup adam lyon'da şu an )--
    ------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------belhanda--------------------------------
    -----------------------??----------------mıymıntı kaptanımsı----------
    ------------------------------------------------------------------------------
    -----carole-------------maicon-----------s.aziz--------------??------

    önümüzdeki sezon muhtemel on birimiz %90 bu lekilde olur. sol bek ve 8 numara mevkilerimiz çok zayıf.

    yedekleri de yazalım: eren derdiyok(st), sinan gümüş(st, rw), yasin öztekin(lw, rw),tolga ciğerci(cdm), linnes(rb, lb), ahmet çalık(cb), eray işcan(gk)

    şu tabloda belhanda'nın yedeği yok gözüküyor. bu noktada alınacak orta saha oyuncusunun lemina veya imbula gibi ofansif yönü nispeten güçlü bir oyuncu olması halinde zorunda kaldıkça kaydırılması düşünülebilir, daha doğrusu flat denilen 4-3-3 dizilimine geçilebilir*.

    ama bu durumda da üstteki on bire bakarsak sahaya 6 numarasız çıkmış oluyoruz, selçuk kesik yemez, belli. bu noktada ?? yazılan orta saha bölgesine box-to-box oyuncu gelmesi elzem oluyor. imbula ve lemina olabilecek en iyi profiller. selçuk'un yanına bir selçuk gibi daha adam gelirse biteriz.

    ayrıca muhtemelen sinan gümüş ayrılacak. sinan'ın gidişiyle bir kanat oyuncusu boşluğu daha oluşacak. oraya olmaz ya, ben arfa gelirse hem cam bölgesi hem de kanat bölgesi 1 oyuncu kazanmış olur.

    dipnot: sinan gümüş st oynamalı. rw/rm değil.

    dipnot2: sol bek mevkisinde carole ve hali hazırda sağ bek yedeği olmasını beklediğimiz linnes var, keşke iyi bir sol bek alsak. yine de şu anda transfer sıralamasını önce merkez orta saha sonra sağ bek olarak yaparım, sonra gerisine bakarım ben de.

    dipnot3: şu tabloda kimler takımdan ayrılmış onu yazayım kendime göre: emrah başsan, umut gündoğan, de jong, donk, semih kaya*, hakan balta, tarık çamdal, cavanda, cenk gönen

    dipnot4: ayrılacak oyunculara sneijder'i kafama silah dayasalar yazmam, böyle vedalaşma mı olur kalpsizler:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın