resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4360
    galatasaray kongre uyelerinin ve sucukcu taraftaarinin bizler icin uygun gordugu baskan.

    hic lafi egip bukmeyecegim, bir laf vardir 'kahpe içerden olunca kapı kilit tutmaz oğul' diye.

    biz cok zaman galatasaray yonetimlerinin hatalarina, sacmaliklarina katlanmis, bu takima siper olmus her zaman da yaninda olmus bir taraftariz. ama gel gelelim 3-4 senedir icinde bulundugumuz durumlar artik cok farkli bir hal almaya basladi.

    eskiden yonetimlerimizin beceriksiz yahut bilgisiz oldugunu dusunur, eksik kaldiklari yerleri tepki vererek, stadta pankart ya da internet araciligi ile tamamlamaya calisirdik.

    ama bu beyefendi takimin baskani olduktan sonra bize icraatlari ile gosterdi ki kendisi artniyetli. bakin bu adamin yaptigi-yapamadigi seylerin beceriyle, bilgiyle ya da icraat kabiliyeti ile alakasi yok. bu adam birilerinin emri ile bizim genel kurulumuz araciligi ile secilmis ve galatasaray'in dibe gonderilmesi icin masalik yapan bir kisi.

    ve en aci kismi da 'fikri hur vicdani hur' diye gecinen genel kurul uyelerimiz bu adamin yaptigi rezilliklere seyirci kaliyor, ses cikaran munferit taraftarlar icin de 'fanlari kontrol altina almaliyiz' gibi liselerinin kulup uzerindeki etkisini kaybedeceginden dogan korkulariyla sacmaliyorlar en fazla.

    kendisi bizi iceriden vuruyor. bizim ne ayaga kalkip mucadele etmeye ne de savasmaya mecalimiz kalmiyor. cunku basimizda bir komutan yok. cunku bizi akl-i selim sekilde yonetecek, hedef gosterecek, gerektiginde galatasaray'in haklarini catir catir arayacak bir baskanimiz yok.

    burada yazmaya devam etsem 3 sayfa yazi yazabilirim bu adamin yaptigi kasitli hatalar hakkinda ama ne yazsak bos. satilmis taraftar gruplari ses cikarmiyor, avantaci genel kurul uyeleri ses cikartmiyor.

    galatasaray taraftarinin bir kismi bile yapilan 3 transfere gore yon degistirmis durumda.ama sunu gormek cok zor degil.

    bu adam ve destek aldigi guruh bizim basimizda iken bizim burnumuz hicbir zaman boktan kurtulmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın