• 459
    kendisini ilk olarak blog furyasının başladığı 2008-2009 senelerinde tanıdım. takımı ve altyapıyı yakından takip ediyor, hem florya'ya hem mecidiyeköy'deki birçok maça gidiyor, gerek maç analizleri gerek altyapıdaki ve kiradaki genç oyuncularımız ile ilgili çok güzel bilgiler veriyordu. farkını belli etmişti. bu sıralarda tek tük de olsa galatasaray sözlük'te de yazmaya başladı. o dönemin kaliteli birkaç bloggerı da buraya gelmişti. daha sonra ntvspor'daki yenilsen de yensen de programında parçalı formasıyla ekranlarda görmeye başladık. her geçen gün daha çok geliştirdi kendisini. saygıdeğer türk basınında birçok kişinin işkembeden salladığı avrupa'daki statüler; ülke puanları, yabancı sınırlamaları ve daha birçok konu hakkında kendi araştırmalarıyla öz kaynaklardan doğru haberler verdi. son zamanlarda ise gerçekleri olduğu gibi anlatan birkaç yazardan biri olduğu için sözlükte kendisini tanımayan birçok kişinin de takdirini kazandı.

    şimdilerde böyle bir adam için bu sözlükte; yalancı, kalemşör, art niyetli, yönetimin askeri, güce tapan gibi terbiyesizce iftiralar var. hatta birisinin küfürle tehdidi bile var ve bunlar hala sözlükte duruyor.

    adamı isteyen herkes eleştirebilir. kimine göre sneijder'le ilgili düşüncesinde saçmalamıştır, kimine göre futbol anlamıyordur. bunlar bir düşüncedir. üslubu serttir, biraz saygısızcadır, bu da bir eleştiridir ama yukarıda bahsettiklerim düşünce ya da eleştiri değil iftiradır. terbiyesizliktir.

    kendisini yıllardır severek takip ediyorum. 2009'da hakkında yazdığım entry de hala burada; (bkz: #155581) kendisinden tek ricam; özellikle sosyal medyada üslubunu birazcık yumuşatması. burası türkiye, pireyi deve yapmaları 3 saniye sürmez. başarılarının devamını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın