resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4354
    galatasaray başkanı böyle olmamalı. oyuncudan, taraftardan korkup dili tutulmamalı.

    ben mesela sneijder kesinlikle takımda kalsın istiyorum. ama sneijder'i göndereceksek de net şekilde sneijder iyi futbolcu fakat biz yolumuza başka iyi futbolcularla devam etmek arzusundayız, oyuncuyla bu konuda görüşmeler devam ediyor minvalinde açıklamalar yapabilecek karaktere sahip bir başkan istiyorum. sonra soran olursa galatasaray'dan büyük futbolcu olmaz. biz bunun farkındayız da adam inanmamış ki. adam kim? galatasaray başkanı.

    olm patronuna suçunu anlatmaya çalışan işçi gibi lafı eveleyip geveleyen başkan mı olur? sneijder yarın çıkip basın açıklaması yapsa, benim başka kariyer planım yok, tek arzum galatasaray'da devam etmek, indirime bile razıyım, mobbing görüyorum, takımla çalıştırılmıyorum, taraftara açıklayamayacakları için de beni izinli gösteriyorlar, takımın çıkarları için şu zamana kadar sustum ama bu kadar yalana tahammül etmem mümkün değil dese ne yapacaklar acaba?

    korkak başkan mı olur? kim korkar? yaptığından emin olmayan, sonuçlarını göze alamayan. hareketlerinin sorumluluğunu üstlenemeyecek adamdan galatasaray'a başkan mı olur? bu adama riva ve florya üzerinde tasarruf yetkisi mi verilir?

    her şeyi samimiyetsiz adamın. tevazusu bile. taraftardan geç inen transfer uçakları için özür diliyormuş. özür dileyecek 1007 tane şeyi olan adamın ettiği lafa bak. he amk, biz de hemen aman başkan lafı mı olur, sen uçakları böyle yolcularla indir, biz bekleriz dicektik.

    hayatımda çok zavallı gördüm ama bu kadar zenginini ilk kez görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın