• 253
    çoğunluğun olumsuz eleştirdiği ama kendilerini bu kadar yermenin de gereksiz olduğunu düşündüğüm, başarılı sayılabilecek futbol takımı.

    bizim vergilerle transfer yapıyorlar, belediyeden destek alıyorlar, hükümet yanlıları gibi gerekçelerle eleştiriliyorlar. evet bunlar açıkça ortada olan şeyler, bunları ben de eleştiriyorum ve kesinlikle doğru bulmuyorum ama sormak da istiyorum bu ülkede 3 büyüklerden hangisi işi düştüğünde hükümete yanaşmıyor? hangileri vergilerini tam olarak ödüyor hani sonradan bizim fakir halkın cebinden çıkanlar? yahu bu ülkede çıkar üstüne yapılmayan şey kalmamış herkesin dili birilerinin bir yerinde. birilerinden izin alamadan işler dönmez olmuş, yancı olmayanın ayağı kaydırılmış. konuyu da fazla saptırmayayım uzar gider. istanbul başakşehir futbol kulübünü eleştirirken kullanılan gerekçeler aslında ülkede çoğu kulüp tarafından da yapılıyor. burada önemli olan bunu başarı getirecek şekilde kullanmak.

    bunlar nasıl başarıya dönüşür? clichy gibi bir ismi bonservissiz (haberlere göre istediğimizi düşünerek söylüyorum) elimizden kapmak başarıdır. iki takım içinde nokta atışı olacak transferi kendileri tamamladı, bizler sneijder gitsin mi kalsın mı tartışması yapıp 10 milyonu çok acil ihtiyaç olmayan belhanda transferine gömdüğümüz sürede. chedjou'yu bizden aldığı maaşın çok altına almak başarıdır. elia gibi bir ismi ucuza almak başarıdır. başakşehir fk henüz yüklü bonservis ödemedi ve şampiyonlar liginde mücadele edecekler gelirleri olacak. bir gerçek var ki bu kulüp maalesef bizden çok daha doğru yönetiliyor. nokta transfer konusu dışında, başarılı ve sistemli futbolları da var. saha içi her türlü iyiler bizden.

    istediğin kadar yardım al doğru yönettiğin sürece başarılı olursun, ne kadar yardım alırsan al dursun özbek varken başarısız olursun mesele budur. eleştirelim ama doğru yönlerini de örnek alalım sanki her transfere 7-8 milyon ödüyorlarmış gibi davranmayalım. toplam maaş bütçeleri 2.olarak ligden kazandıkları kadardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın