resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14280
    gerçekten olası gidişinde en kahredici nokta şu olacak ki; takıma katıldığından bu yana, etrafında dilinden anlayan adamlar olsa diye ağlıyoruz, belki de tam da bu kıvama yaklaşmışken biz kendisini kaybediyoruz.

    yemin ediyorum bu takımın taraftarı olmak kadar gurur verici, ama aynı zamanda da akıl sağlığını bozucu bir durum olamaz. yıllarca yaşadığımız başarıların bedeli mi amk bu kahırlar?

    arkadaş taraftarın takımda fernando muslera'yla beraber en sevdiği adamı sen allem edip kallem edip yollamaya uğraşıyorsun ya. ulan ruh sağlığımızı s.ktiniz artık gevşek herifler. takım leşden geçilmiyor, bir allahın kulu çöp kere çöp selçuk inan'a, semih kaya'ya laf etmiyor. antreman yeleği kadar faydası olmayacak ryan donk'lar, tarık çamdal'lar hala kadroda duruyor ama sen inatla takımın bir numaralı ismini, marka değerine en büyük katkıyı veren adamı hiç haketmediği bir şekilde takımdan yollamaya uğraşıyorsun, hatta bunun için yırtınıyorsun.

    şu takımın gündeminden uzak kalayım, şu rezalet yönetim politikalarına şahit olmayim diye çok uğraşıyorum ama yine dayanamayıp kendimi sinir harbi içinde buluyorum amk. kahrettiniz bizi çapsız rezil herifler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın