resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2316
    beşiktaş, fenerbahçe, ibb ve trabzon maçlarında alacağı galibiyetlerle ligi beşiktaş'ın önünde 2 puanla şampiyon olarak kapatabilme şansına sahipken, fenerbahçe'nin önünde 5 puan farkla aldığı takımımızı fenerbahçe ile aynı puanla gerisinde tamamlamıştır.
    bakıldığı zaman çıraklık dönemini iyi geçirdi diyebiliriz. ama koskoca bir camiayı çırak bir teknik adamın eline bırakırsan olacağı bu. hayatının 40 yılını futbol'a vermiş jor hocamın suçu neydi diye düşünmüyor değilim.
    şimdi ooo arkadaş sen nasıl galatasarayımızın teknik direktörü hakkında çırak yakıştırması yapabilirsin. galatasarayıma zarar veren herkes hakkında düşündüğüm kelimeleri kullanma hakkına sahibim ve bundan vazgeçmeyeceğim.
    maalesef ostersund mağlubiyeti hocanın ve dursun özbek yönetiminin sonu olacak.

    edit: elindeki kadronun yapısını ve oynayabileceği oyunu bilmeyen adam. sonuç ne oldu, 4 5 hafta içerisinde şampiyonluğa ve şampiyonlar ligine havlu attı. olan yine taraftara oldu. aklımızı başımıza alalım yoksa bir yıl daha heba olacak. kuracağı takım şayet avrupa liginde gruplara kalamadığı takdirde yollarımız ayrılacak, fakat yanında dursun özbek ve yönetimini de götürmesini diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın