resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14246
    (bkz: wesley sneijder/#2194083)

    yönetim'in yaptığı ayak oyunları, kriz yönetememe kabiliyeti ortadayken ısrarla son 2 sezonun faturası kendisine kesilen oyuncu.

    okuyorum, okuyorum hala çıkmış yanındaki adama pas vermiş o da gol atmış ne var bunda yazanlar var. e atsaymış yanındaki josue golü o zaman? tam yanındaydı. yenerdin beşiktaşı? şampiyon değişirdi?kalenin dibindeki rodrigues atsaydı golü? yenerdin belki feneri? sneijder maç başına 3 tane kilit pas atmış. en az bunlar kadar da asist öncesi pas vardır. bunlar yok, zaten yanındakine verdi, o da asist mi edebiyatı. bu aralar moda oldu, ee tabi selçuk'tan da bilmemneden de indirim istenmeli diye not düşüyorlar entry sonlarına. sırf sneijder'in gidişinin ağızlarında oluşan salyaları belli olmasın diye. tabi canım sneijder gitsin, semih'ten de indirim istenir, selçuktan da istenir, yasine de zam yapılmaz. tabi tabi. mesela sneijder'e öde denen 2.2 milyon euroluk ceza tahsil edildiği anda selçuk'un cezası da tahsil edilecektir emin olabilirsiniz.

    bir de sneijdersporlu yazan arkadaşlar türedi sözlükte iyice. bu arkadaşların sneijder gittikten sonraki misyonu kanımca beşiktaş'ın, fener'in mağlup olduğu maçlardan sonra 8taş, fenev esprileri yapmak olacak. seviye o. beşiktaşlı ekşi yazarları ucuzluğuna çevirdiler iyice burayı.

    bu sözde galatasaraylı, sneijdersporlu edebiyatı yapan adamların çoğu hala sneijder transferinden kuyruk acısı olan adamlar belli ki. mesela sneijder'in yaptığı 15 asiste sevinmemiştir bunlar. akhisar'a asist yaparak 15 asist yapılır mı, yanındakine pas veriyor o da asist mi diye eleştir yapan yazarların sneijder'in dahil olduğu galatasaray golüne sevinme ihtimalleri var mı allaha aşkına? daha lig biteli 3 hafta olmuş, adam bunları yazabiliyor. noldu, aslolan galatasaraydı? bırakın allah aşkına. renktaş çok güzel yazmış
    ilgili entry'de (bkz: #2194907) bu konu ile ilgili. şu sözlükte sneijder'in gitmesi gerektiğini güzel argümanlarla anlatan yazarlar var. adamlar makul. öyle düşünüyorlar, tezlerini mantıklı girdiler ile destekliyorlar. ama bazıları öyle değil. bu arkadaşlar gidip komplekslerinde boğulabilirler. gün sizin gününüz.

    sneijder'e gelirsek, yap bir fedakarlık kal takımda allah aşkına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın