• 10488
    wesley sneijder yüzünden ikiye bölünen sözlük. tıpkı galatasaray taraftarının geneli gibi.

    burada sneijder'i destekleyenler de galatasaray'ın başarısını istiyor, performansı yetersiz olduğundan şikayet edip, varlığının fayda getirmeyeceğini düşünenler de ama birkaç arkadaş var ki yemin ederim kantarın topuzunu öyle bir kaçırdı ki artık insanı irrite eder oldular.

    yani doğru düzgün forveti olmayan, 6 hafta oynamamış olmasına rağmen ligin asist kralı olan ve defalarca bizi mutluluktan uçurmuş adama karşı inanılmaz bir nefret besliyorlar ve işte ben bunu anlayamıyorum.

    burada sneijder ile ilgili eleştirilerini gayet güzel anlatan ve haklı bulduğum yönleri de olan yazılar yazan bir sürü saygı değer arkadaşım var ve hiçbirisi beni öyle düşündüğü için rahatsız etmiyor çünkü biliyorum ki o da en az benim kadar seviyor galatasaray'ı ve çabamızın adı galatasaray.

    yalnız kim olduğu bilinen bazı tipler var ki olayı abartıp artık işi sapkınlık derecesine getirdi. yıllardır sözlükteyim, böyle tipleri ilk defa görüyorum ve gayet organize şekilde başlıklarda birbirlerini savunup, yine organize şekilde her başlıkta algı kasmaya devam ediyorlar.

    sözlüğü dışarıdan takip eden insanlar bile bu durumdan şikayet ediyor. neye kime hizmet ediyorlar bilmiyorum ama galatasaray'ın ya da sözlüğün faydasına olmadığı kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın