• 4708
    bugun ozellikle sneijder ile ilgili olarak gorduk ki taraftari manipule etmeye calismaktan kulubu yonetemez duruma gelmis yonetimdir. hos zaten hic yonetemediler ya neyse.

    - sneijder'la son sozlesmeyi yapan kendileridir.
    - eger bir futbolcunun maliyetinden sikayetciyseniz yeni sozlesmeyi yaparken taraftari kullanabilirsiniz. "sneijder'dan indirim istedik bu maaslari veremiyoruz" dersiniz. bugun onu alanda karsilayan taraftar ayni baskiyi sneijder'a uygular. samimi olursunuz.
    - tum bunlari yapmayip adamin etrafina copleri doldurup buna ragmen 17 asist yapmis adami ister istekli olsun ister isteksiz olsun izni verip verip sonra da izinden donmeyen brezilya'li muamelesi yapamazsiniz. bunu yaptiginiz anda bunu goren taraftar sneijder ne kadar haksiz olursa olsun onun yaninda yer alir. en azindan bir bolumu. gordugumuz kadariyla ultraslan'in icinde yer almadigi bir bolumu...
    - hala daha yeni sozlesme onerilebilir. hala daha maasinda indirim yapilmasi icin baski uygulanabilir. ama galatasaray yonetimi prensip olarak taraftara samimi olmamayi kendisine misyon edinmis. galatasaray taraftari onlar icin sucuk vasitasiyla manipule edilebilir.
    - hoca ile ilgili meselede de. antrenmana cikar hoca yetersiz gorurse oynatmaz. bu noktada da kimsenin itirazi olmaz. ama adama hem izin verip hem de kallesce ibiza da ibiza diye sirtindan bicaklamayi vicdanen galatasaray taraftari kaldiramiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın