resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14132
    ulkenin 15 senedir teslim edildigi insanlara bakiyorum, sonra geliyorum sosyal medya ve buradaki yorumlari okuyorum, cikardigim sonuc; cok normal, iyi ki daha da kotusu olmamis. bu kadar kolay manipule edilebilen, dusunmeyi maalesef bilmeyen insanlarin olusturdugu bir toplumda bundan iyisi olamazmis. derdim siyaset falan degil. o kadar bos laflar var ki, olacak is degil ama oluyor.

    takim arkadaslari ne dusunuyormus? ne dusunecek, akillari varsa yonetime sövüyorlardir, niye bu adama bu kadar izin verdiniz diye. benim yanimda oturan arkadasima 2 hafta bana 1 gun izin verseler ben yoneticime kizardim.

    izni yarida kesip kotu gecen sezonun ardindan donmeliymis. neden? sen sirkette yil sonu hedefi tutmayinca izne cikmiyor musun? burada aylardir yaziyoruz, bu beceriksiz yonetim vizyonsuzluguyla sadece sezonu kaybetmiyor, o an kadroda olan oyuncu grubunu da kaybediyor, inanclarini kiriyor. bu takimin buyuk bir kismi degismeden bir cacik olmaz bizden.

    siz yonetimde/takimda kisaca kulupte kusursuz bir disiplinin hakim oldugunu mu dusunuyorsunuz? ici bos laflarla olmayan duzenler yaratip sonra isinize geleni uymadi diye sucluyorsunuz. kampa gelme muhabbetini adalete baglayan bile var, guluyorum. ucuz oyunlarla basina haber yaptirip adami gondermeye calisiyorlar. yahu adam izinli degilse ve kampa gelmiyorsa yapacagin iki sey var; once bir ara sor, cevap yoksa kadrodisi birak gitsin. bu kadar zor mu bunu yapmak? o zaman kim sneijder'in arkasinda olurdu soruyorum size? ortada bir gariplik oldugu asikar degil mi?

    sözün özü, sneijder kalsa da gitse de, ben ne taraftarda, ne takimda ne de en onemlisi yonetimde sampiyonluk havasi gormuyorum, aci ama gercek. 2010/11 sezonundan sonraki transfer donemiyle bu donem cok farkli. sneijder'in olmasi bize sadece daha keyifli bir sezon izlettirir gibi duruyor, sampiyonluk uzak.

    bu gece itibariyle turkiye'ye gelmis futbolcu. ilk kez bugun geliyor olsa burasi bayram yeriydi, suan ikiye bolunmus. medya buyuk guc.
App Store'dan indirin Google Play'den alın