• 4707
    yazmayayım yazmayayım diyorum ama, insan dayanamıyor bu haysiyet ve onurdan uzak kalmış kitleyi görünce. nereden başlayayım bilemiyorum, size bağırmaya.
    wesley sneijder'i göndermek istiyorsunuz, maçanız yemiyor, bizans oyunları yapıyorsunuz? yolda görse kariyeri önünde eğilecek topçuları, wesley'den değerli ilan ediyorsunuz.
    yaklaşık 3 senedir, yapamadığınız transferleri ne hikmetse bu sene yapmaya çalışıyorsunuz. tam da riva peşkesinin üzeri kapansın, kasaya girecek, başka kasalara gidecek paralar konuşulmasın diye ahaliye bir parmak bal çalıyorsunuz.
    ilk yılınızda da görevli olan cenk ergün, gidip serdar gürler'i transferini beceremiyor, ne hikmetse bugün gomis'i alıp gelebiliyor. 2 sezon önce transfer ettiğin oyuncunun evraklarını yetiştiremeyenler, nasıl oluyorsa bu yıl hemen hemen her şeyi doğru yapıveriyorlar.

    sabri, donk, emrah başsan, de jong, serdar, cavanda'ya ödenen paralar görünmüyor, nasıl oluyorsa belhanda yıldız oluveriyor. wesley ibizada tatil nasıl yapar oluyor? bugün wesley sneijder kap bildirimi gelse, karşılamak için bu saatte evinden kaçacak adam, wesley sneijder gitsin diye aziz yıldırım'ın paralı köpeklerinin ağzıyla salyalar akıtıyor.

    size çok kızgınım ama size inanan, günübirlik transferlere tav olan taraftara daha çok kızgınım. siz yolunuzdasınız. nasılsa " ben bu adama kefilim" deseniz bile 20 milyon zararı kasadan çıkarsanız bile hesabını soran yok. size bu fırsatı veren galatasaray taraftarına yazıklar olsun.

    yok floryayı yıkarız, yok federasyon başlarına yıkılır. gördük, kimin üzerine ne yıkıldı, kim dik, kim yamuk gördük. adamlar bariz şike yaptıkları belli olmalarına rağmen taraftar gücüyle, lobiyle şikenin üzerini örttüler, sizinle 4. yıldız yarışına girdiler. buna sizi inandırdılar, meşru yaptılar yarışı. yediniz. galatasaray yönetimleri sizlere yedirdi dostlar. afiyet olsun.

    adamlar sizi değiştireceğiz dediler, 3 yönetim değişti ,gelen adam rivayı peşkeş çekti. avrupanın bu ülke çapında kurulu en iyi kadrosunu bir anda yıktılar. yabancı kontejanını getirdiler, tarık çamdal'ı sana aldırdılar. sen diyorsun ki belhanda, gomis.

    sarayın onayı olmadan bu ligde kıl kıpırdamaz, sen geçen sene çalınan 20 puanını konuşma,galatlarasaray formasına ihanet edenlerin aldığı milyonları konuşma, 3 transferi konuş. yazıklar olsun sana galatasaray taraftarı.

    şu var; sizi taktir ediyorum, yönetimdeki ve arkasındaki ağalar. kandırıyorsunuz bu taraftarı. elbet bitecek işiniz galatasaray'ın parasıyla. yiyin efendiler yiyin, aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin.

    ben fikri hür, vicdani hür bir galatasaraylıyım. bu yönetim gitse de, belhanda gelmese de, sneijder kalsa da galatasaraylıyım. ben sadece gerizekalı değilim. afiyet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın