• 245
    yüzeysel, temelsiz ve sığ yorumlara konu olmuş futbol takımı. öncelikle başakşehir'in kadrosunda adebayor ve tosuncuk dışında milyon euro'nun üzerinde maaş alan futbolcusu yok. bunun dışında tesisleşmesini tamamlamış, istanbul gibi cazibe merkezinde bulunan ve doğru bir futboş aklıyla yönetilen bir kulüp. dolayısıyla aslında olması gereken oluyor ve başakşehir düzgün bir biçimde yönetiliyor.

    bu takım iyi bir performans gösterdi; lig ikinciliğinden ve performansındam dolayı ciddi süper lig gelirleri olacaktır. bunun haricinde şampiyonlar liginde gruplara kalmaları halinde yine ciddi bir miktar kasalarına girecek. şimdi bu adamlar haliyle iyi transferler yapıyorlar. ve bu sene aldıkları futbolcular dışındakilere komik ücretler ödüyorlar.

    yani başakşehir kuruluş aşamasından sonra muhtemelen belediye tarafından çok fazla fonlanmadı. ben burada insanların öfkelerini yanlış yere yönlendirdiğini düşünüyorum. eğer başakşehir orta sıralarda takılmaya devam etseydi kimse kendilerine bu kadar yüklenmeyecekti. ne zaman üst sıraları zorladılar o zaman diğer taraftarların hışmına uğradılar. senin asıl kızman gereken kardeşim yıllardır büyük/küçük bütün spor kulüplerinin içini boşaltan bütün nemasından faydalanan kan emiciler. kat kat imkanlara rağmen takımını piyangodan çıkmış başakşehir'in arkasında bıralan yöneticiler. sen zannediyormusun ki o hiç edilen paralar senin benim cebimden çıkmıyor.

    özetle çok iyi yönetilen ve diğer spor kulüplerine örnek olması gereken son yıllarda çıkış yakalamış başarılı spor kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın