• 16933
    kendimi bildim bileli ilk defa dogru durust bir transfer donemi geciriyoruz. daha once bircok yildizin geldigi transfer donemi yasadik ama bana gore "iyi" tabiri icin uygun degildi. gectigimiz yillari hatirlayin, hangi sezon oncesi takimi yildizlarla doldursak basarisiz olduk. sneijder ve drogba' nin geldigi sezon basarili olmus olabiliriz ancak yine de yanlis bir isti o. yani planlamasi yanlisti. guzel bir sistem kurmus giderken tekere comak soktuk. ilk basta her sey ruya gibiydi ama daha ilk basta takimin duzeni bozulmus ve ilk sezon oynanan rakibi bogan, akici, hizli futbol yok olmustu.
    simdi uzun zaman sonra adam gibi, takim gibi takim olma yolunda bir transfer politikasi izliyoruz. turkiye liginden bir tane dahi oyuncuyla bile ilgilenmememiz zaten basli basina olay.
    gunumuz futbolunda olay cok basit; yildiz degil ama kaliteli birbirine yakin, hizli, kuvveti, hep birlikte hucum ve hep birlikte savunma yapabiliyorsan basarili olursun. e zaten daha ne ? dediginizi duyar gibiyim. tamam iste olay bu. 30 yasini gecmis adamlari yildiz diye getirip hem maddi yonden cokuse gecip hem de iseyen carki bozmanin alemi yok. hos suan isleyen bir cark yok ama bundan sonra ki yillar icin bahsediyorum.
    suan dogru yoldayiz. bundan sonrasi tudor' un o oyunculari birlikte bir uyum icerisinde calistirip, oynatmasina ve yonetimin de hocayla guzel bir iletisimde olup, olusan veya olusmasi muhtemel sorunlari ivedilikle cozmesindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın