• 37
    o günden sonra öyle küçüldüler ki gözümüzde...bunlara karşı alınmış mağlubiyet eskisi kadar üzmüyor. bunların kupaları, başarılarına insan artık imrenemiyor. sadece fenerbahçe'yi de kastediyor gibi olmayalım; türkiye kupası için oyuncu ayartan şerefsiz ikincileri de yok saymayalım.

    tüm bu zavallı çabaları yok sayıp hala bazı değerlerden bahseden taraftarlarını da dikkate almaya gerek yok. türkler çabuk unutur derler ya, sizler unutmayın tüm bu olanları. vay efendim fenerbahçe avrupa şampiyonu olmuş, eee? recep ankaralı'yı unutmayın. işlerine gelmediği için bu tutumu korkaklığa bağlayanları unutmayın. maç sonu hoparlörlerden dilberay çaldırıp kutlama yapan, bir anlık bile yaptıklarından utanmayan o camianın ne olduğu ortada. sizler 17 haziran duruşuna sahip çıkın. ünal aysal'ın bu hususta yaptığı açıklamayı baştan sona okuyun.

    aysal'ın da dediği gibi tarihsel ve toplumsal sorumluluklarımız doğrultusunda gerektiği yerde, gerektiği duruşu göstermiş bir ekibin taraftarlarıyız.

    belki siyasi destekle beraber hiçbir şekilde gündem olmasına izin vermeyeceksiniz, yok sayacaksınız; ama aklımızdan da kazıyacak değilsiniz ya.

    o ateş üfleyerek sönmeyecek, her daim közü yanıyor olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın