resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2279
    bulundukları liglerin iddialı takımlarından; hajduk ile liderin 25 puan gerisinde kalmış, paok ile liderin 40 puan gerisinde kalarak kovulmuş indiana jones.

    kendisinde nasıl bir ışık görüyoruz da gelecek sezonumuzu emanet ediyoruz? gelecek vaat eden genç futbolcu almamız gerekirken, neden sürekli gelecek vaat eden genç teknik direktör alıyoruz? takımın en skorer 2 oyuncusunu idare edemeyip, çareyi göndermekte bulan adama, yeni transferleri nasıl emanet edebiliyoruz? 3 aylık süreçte oyun gidişatını değiştirecek hangi hamlesini gördük ki kendisine taktik deha yaklaşımında bulunuyoruz? oynadığı maçlarda sadece topu eliyle kaleye ittirmediği kalmış semih kaya'yı her maç ısrarla oynatmasına ve kampa götürmesine karşın nasıl bir reform yaratacağını düşünüyoruz?

    ben galatasaray'ımızın bir senesinin daha riske atılmasını istemiyorum. bir kere yapmış, tekrar neden yapmasın diyebileceğimiz türden bir teknik direktör ile çalışmasını istiyorum. umarım bu soru işaretlerinin hepsinde haksız çıkarım ve şampiyon oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın