resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2277
    şimdi gidiyorum geliyorum başlığa bakıyorum eleştiren kişilierin isimleri aynı. henüz entry'nin başından kimin olduğunu kestirebiliyorum, çünkü bu adam hep aynı argümanla eleştiriliyor. ne başarısı varmış, galatasaray'a ne katmış filan.

    arkadaşlar sezon ortası sorunlu bir takıma gelen teknik direktörün şampiyon yapmasını istedikleri için onlara tudor yetersiz, etkisiz, vasıfsız filan gelmiş. bu eleştiri yapan arkadaşlar istedi ki tudor gelsin gelene 5 atalım gidene 3 atalım herkesi yenelim 3'lü oynayalım 5'li oynayalım şampiyon olalım. ne yazık ki bunlar yerine gelmediği için bu adam başarısız olarak addediliyor.

    tudor, sorunlu çalışmayı sevmeyen herkesin kendini yıldız sandığı 30 yaş üstü bir takıma geldi. düşün sen futbol takımısın futbolcuların idman sevmiyor. bruma'yı idare edememiş vs. bunlar içi boş eleştiriler.

    takım komple değişiyor beyler, yeni düzen geliyor artık. bu adam hele bir sezona başlasın gücünü kuvvetini, yeni kadrosuyla, taktiğini, bilgisini otoritesini konuştursun görelim. tudor ben fatih terim'in benimsediği oyunu seviyorum dedi. ön baskı pres rakibi boğma. hepimizin istediği oyun bu değil mi?

    eğer tudor sezon ortası değil de, sezon sonu gelseydi. geçen sene sezon başı riekerink'e düzülen övgüler tudor'a da yapılacaktı. ne yazık ki tudor kupa kaldıramadığı için çok gol yedikleri gerekçesiyle 3'lüye döndüğü için kötü hoca oldu. tudor ne kadar çalıştıysak olmadı belki kalite eksiği var diyerek oyuncuları eleştirdi. sorunlu bir ortama ancellotti'de gelse, mourinho'da senin sevdiğin en iyi hoca da gelse bu sorunları yaşayacaktı. şenol güneş bile gelişimini tamamlamış başarıya aç hazır kadronun üzerine gelerek başarılı oldu. 2 yıldır takımda 6-7 hoca değişmiş adam hala gelmiş buradan, tudor gitsin boşta duran x gelsin diye böbürlenip duruyor.

    benim derdim tudor iyi hoca kötü hoca, şu gelsin bu gitsin değil tartışması değil. sen neye dayanarak 3 ayda birinin kötü hoca olduğunu düşünüp gitmesini istiyorsun onu anlamıyorum. adam twitter'dan fake gs hesaplarını okuyup tv'de asparagas haber izleyip, yok tudor öyle dedi, yok bunu yapdı şunu prensi ilan etti diyerek burada eleştiri yapıyor. sanki sen onları derken yanındaydın güzel kardeşim. bir de adama iftira atıyorsunuz. gs'ın orta sahası selçuk, tolga ve de jong'dan ibaret. 3'ünü toplasan 1 adam etmiyor. de jong hatta yok hükmünde. adam hala gelmiş diyor ki selçuk oynarsa ben bu adamı desteklemem maç izlemem :) sanki ispanya milli takım orta sahası var ya biz de..

    şaşırıyorum vallahi. sen x futbolcuyu sevmiyorsun diye antrenörde oynatmamak zorunda değil. her gün adamlarla antrenör idman yapıyor sen sadece 90 dakikalık izlediğinle futbolculara öfke kusuyorsun. sabretmeyi öğrenmemiz lazım. her geleni bir an da kurutuyoruz.m

    zamanında roberto mancini için çok güzel bir pankart açılmıştı. '' roma bir günde inşa edilmedi'' diye sizi bu sözle baş başa bırakıyorum.

    (bkz: roma die uno non aedificata est)

    not: sırf entrylere cevap vermek icin başlığın altını kirletmeyin. malum sözlük bu düzene döndü. kimse gorusunu belitmiyor. bir üsteki kullanıcının yorumunu beğenmeyip laf sokmalı entry giriyor. modetatorlerde buna göz yumuyor.
    bari @2 @3 @512 filan yazılsın inci sözlük gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın