resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2272
    eleştirme sebeplerim şunlar;

    -yabancı oyuncularla yaşadığı kriz, yerli oyunculara sarılması.
    -büyük maçlardaki performansı onun üstüne başakşehir maçı için "adana maçı ile aynı konseptte çıktık neler oldu anlamadım" demesi. bunlar önemsiz gözükebilir ama benim için önemli doneler.
    -ortada bir selçuk inan gerçeği var siz inkar etseniz de adamın röportajı var nevzat'la. galatasaray'a yakın muhabirlerin hepsi "selçuk garanti isim" diyor. e "2 senedir sneijder var da noluyor" diyen bir adam 4 senedir yokları oynayan selçuk'un üzerine takım kuracaksa eleştirilir. bunun için sezon başlangıcını bekleyeceğiz.

    eğer kendi deyimiyle "politik" davranmaya devam ederse bu eleştirilerin kat kat fazlasını alır medyada. ha yok adaletli davranırsa işler değişir biz de hem memnun olur hem özür dileriz.

    edit: kafatasçılık gibi kel alaka kelime kullanan über zekalı yazarları ortaya çıkarmış yine. "hollanda krizi" falan filan sayıklamışlar hatta. adamlara somut şeyler üzerinden konuşuyorsun yine kabul etmiyorlar, bunların anlama problemleri var sanırım tudor'un röportajını 2-3 kere daha okusunlar madem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın