resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2268
    haftalardir elestirenlerin neden elestirdiklerini anlamadigim teknik direktorumuzdur. mustafa denizli' den az puan ortalamasina sahipmis? hayir bir de oyle bir arguman ortaya koyuyorlar ki karsilastirdiklari adam hikmet karaman sanki.
    bir seyi elestirirken o zaman ki sartlara bakmak gerekli. sonradan gelmesi, bitik bir takim, tamamen futbolculara dayali bir duzen vb.
    adamin ne yapmak istedigine bak sen . yillardir ozlemini duydugumuz kaliteli oyunculardan kurulu, tempolu bir takim kurmak istiyor. antremanlarda futbolcular kayis atiyor mu? sen ona bak. futbolcu sezon oncesi hazirlik kampinda isyan edecek. yoksa o kamp mamp olmaz. yillardir adam gibi bir sezon oncesi kampi gormedi bu takim. ilk defa adam gibi yogun tempo goruyorlar.
    insan sirf sunlar icin adama 1 sans verir. birak resmi maclari daha hazirlik maclari dahi baslamamis. basarili olur veya olmaz, adam modern futbolun gereklerini yerine getiriyor suan.
    sneijder mevzuna girmeye gerek yok. yildiz oyuncu sapkinlari tarafindan, sonradan sneijder' in takimda kalmasini istiyor haberleri cikana kadar tefe koyulmustu bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın