• 1919
    şu ana kadar yapılan transferlerle % 90'ımızın gönlünden geçen 11 şu şekilde oluştu; http://galatasaray11.com/i/27540.jpg

    kabaca 4 transfere ihtiyaç var ki eğer 2 bek transferi yapılırsa çok daha zengin bir bek rotasyonumuz olur. beke adam alınacak, bu 1.
    gelelim orta sahaya. merkeze yine hepimizin gönlünden geçen 2 tane adam alınması. ama muhtemelen 1 transferle orayı kapatacaklar. alınacak adam için ortaya atılan oyuncu profillerine bakıldığında hem 6 numara hem 8 numara isimleri ortaya atılıyor ki galatasaray seviyesinde bir takım için bu tabloyu üzülerek izliyorum. zira büyük bir ihtimalle 1 transfer yapılacaksa adayların hepsinin aynı mevki olması gerekir. birbiriyle alakası olmayan orta saha oyuculara birbirinin alternatifi gibi bakılıyor. bu ayıp da bize yeter. neyse efenim, alınacak adam ön libero olursa selçuk oynayacaktır yanında ve bu şampiyonluk yolunda bizi 1-2 adım geri bırakır.

    ama alınacak adam 8 numara stilinde biri olursa o zaman tudor'un ferasetine sığınacağız. zira selçuk yine ilk planda 11 olarak yazılacaktır. zamanla 2 tane 8 numarayla orta sahanın yumuşak kaldığı güneş gibi ortaya çıkınca tudor bu 2 adet 8 numaradan birini kesip tolga'yı monte etmeye çalışacaktır. keseceği 8 numaraya göre eleştirimizi yaparız.

    kanat transferine gelirsek bu bölgeye hiç takviye yapılmayabilir. zira hem rodrigues hem de sinan burayı bayağı zorlayacaktır. hiç beğenmesem de daha yasin var.
    dolayısıyla son kertede şöyle bir 11 bizi bekliyor; http://galatasaray11.com/i/27541.jpg

    şu son yazdığım 11 şampiyon olur mu diye sorarsanız bana göre olmaz. ama geçen seneki kadar rezillik de yaşatmaz bize. daha az gol yeriz. daha az yeniliriz. ama ilk 2'ye giremeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın