• 446
    sözlükte bulasilmamasi gereken yazarlardandir. hele ki bu abimizin yarısı kadar bile sözlüğe emek vermeyenlerin hic bulasmamasi gereken yazardır.

    adam sigortasız maassiz sözlük çalışanı resmen. su gibi ekmek gibi entry giriyor. üstelik su gune kadar bos entrysine de rastlamadim desem yalan olmaz herhalde.

    çoğu konuda kendisiyle hem fikirim. ama mesela sneijder konusunda kendisinden farklı dusunuyorum ki bu da gayet normal bir durum. yalniz sneijder konusunda farklı dusunuyoruz diye de adami galatasaray dusmani gorecek halim yok. sadece ikimiz de galatasarayin çıkarlarını farklı noktalarda görüyoruz demektir.

    kendisinin başlığına yazdığım ucuncu ve ya dördüncü entrydir bu. hepsi de takdir cümlelerinden oluşuyor. çünkü bu abimiz çizgisini hiç bozmadı. ya allah askina girin de bir profilini inceleyin ondan sonra yazin ne yazacaksaniz.

    kendisi gibi bir iki yazar daha var ki sözlükte dokunulmazliklari olsa laf etmem. ne olursa olsun emege saygım var çünkü. üzüldüğüm konu su ki, su adamın su sözlüğe verdiği emegin onda birini vermeden adama dil uzatılıyor.

    sunu da belirteyim ki, bu abimiz bu sozlukte galatasaraydan en son umudunu kesecek kişidir. geçtiğimiz sezonu hatırlayın. herkes sovecek sayacak birini ariyorken bu adam sol framede umut dolu başlıklar yesertiyordu. tabi bunu bilmemeniz gayet normal çünkü bu güzel abimiz yaz kis sabah aksam demeden bu sozlukte ama siz transfer donemlerinde falan sıkıldıkça bakar çıkarsınız.

    sabah sekizde dukkani acarim sözlüğe de giris yaparım. bazen olur ki saatlerce bir iki entry anca girilirken birden bir bakmissin sol frame yeni basliklarla dolu. kim ola ki hele diye bakmaya gerek bile duymuyorum.

    yani isin ozetine gelirsek, sakın ola kusturmeyin abimizi sözlükten. zaten isteseniz de basaramassiniz.

    anami babamı ovmedim lan ben bu kadar :) resmen destan yazdirdiniz erkek bir yazar hakkında bana. al işte sana cikarsiz saygi sevgi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın