resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2162
    kendisinden tek beklentim adaletli olması. formayı torpille değil sahadaki form ile vermeli. antreman filan hikaye. bazı oyuncuların sahadaki hali ortada. takıma olumsuz katkısı ortada. buna rağmen selçuk için daha yaz kampı doğru düzgün başlamadan "takımın vazgeçilmezi, takım üstüne kurulacak, tapusu verilecek" haberleri çıkması insanları rahatsız ediyor. normal değil mi?

    sorunun sneijder'i göndermesi olmadığını defalarca söyledik. sorun adaletsizliği. yani sen sneijder için "takımın pas oyununu bozuyor" derken selçuk için "vazgeçilmezim" dersen insanlar da "noluyor yahu?" der. demesin mi? sen yasin'i sürekli 11 oynatır sahada dökülmesine rağmen kenara dahi almazsan insanlar "yahu menajeriyle kanka diye mi bunu yapıyor?" der. demesin. sorgusuz sualsiz kabul mu etsin insanlar? bu mudur sizin galatasaray taraftarından beklentiniz?

    sneijder'i göndersin. hiç sorun değil. bambaşka bir takım yapacağım der, olumlu ya da olumsuz sonuçlarına da katlanır. ama sneijder için "hizipçi, grupçu, pas oyununu bozuyor" derken selçuk'u göklere çıkartırsan eleştirilirsin. zira maçları izliyoruz. kimin ne yaptığını görebiliyoruz. futbol da satranç değil. dünyanın anlaşılması en basit sporlarından. zaten o yüzden bu kadar ilgi çekiyor ya.

    kimse kusura bakmasın ama sneijder'i göndermesine rağmen sahada dökülen selçuk'u inatla ve ısrarla oynatır, yasin'den vazgeçmez, semih'i adam etmeye çalışırken takıma zarar verirse isterse allame-i cihan olsun ağzıma geleni söylerim. takımın başına geldiğinden beri yaptığı da bu. ha bu oyuncuları adam eder, müthiş bir performans artışı sağlatır; o zaman da tebrik eder, özür dilerim. ama ben bu ışığı ne tudor'da ne de bu futbolcularda görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın