resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13788
    34lük sagna'ya sulaniyoruz ama 33lük sneijder'i göndermek istiyoruz.

    ülkemizde yabanci futbolcu hayranligi oldugu a$ikar. sevgiyi abartip, adeta tapanlar var. bence yanli$. bir futbolcu ismi ne olursa olsun asla galatasaray'dan üstün olmamali.

    sneijder ya$laniyor. hali ile ilk yillarindaki gibi degil. bu adamin 1 yil daha kontrati var. bence kendisinin gelecegindeki en önemli faktör tudor'un oynatmak istedigi sistem ve sneijder'in buradaki rolü.

    ben $ahsen sneijder'i sorunsuz ve kaprissiz bir olarak görüyorum. tudor $urda oynayacaksin, $u görevi üstleneceksin dediginde yapacaktir. sneijder i$ ahlaki yüksek bir sporcu ve hollanda ile avrupa $ampiyonasina katilmak istiyor. van der saar'in rekorunu da egale etti. yani efsenle$mek için önünde pek de büyük engel kalmadi.

    öte yandan düzgün bir aile hayati ile de hepimizin gönüllerinde taht kurdu. yani her hali ile örnek bir fubolcu.

    dolayisi ile sneijder'e astornomik bir transfer teklifi gelmedikçe, kendisini satmayi dogru bulmuyorum.

    ya$i 33, seneye 34 olacak. 1 yil 1 yil devamli uzatirsin ve halihazirdaki performans durumuna göre hedefler belirlersin. atiyorum yillik ücreti dü$ük tutup maç ba$ilari, derbi galibiyetlerine, kupa finallerine falan bonuslar eklersin.

    sneijder gibi bir futbol beynini buldun mu kaçirmayacaksin, etinden, sütünden faydalanacaksin. bu adam neden 3-5 yil sonra senin hocan olmasin?

    kaptanlik yapmi$ adamin belli bazi meziyetleri vardir. gerekli egitimleri aldiktan sonra her $ey olur. zidane anasinin karnindan t.d. mü dogdu?

    demek istedigim, böyle adamlari kolay harcamayacaksin.

    ..ama yillik 4.5 milyon aliyor

    4.5 milyonu takimda toplamda 3 tane çöp de aliyor. önce çöp transfer yapmayacaksin.

    ticaretin altin kuralidir alirken kazanmak. maliyeti dü$ük tut ki, ba$im agirmasin.

    velhasil-i-kelam:
    sneijder bu yil etrafinda kaliteli isimlerle top oynarasa takima faydali olacaktir ve bu takimin (gs > sneijder) bir parçasidir. i$leyen mekanizmanin çarklarindan bir tanesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın