resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4264
    inanın hakaret etmek için değil, ben bu beyefendinin zekasının cidden düşük olduğuna inanıyorum. özellikle röportajları bunu kanıtlar nitelikte.

    ataman olayını ele alalım. ergin ataman'ı öyle ya da böyle kulüpte tutmak istemiyor. makul. bu yüzden adamı ücretsiz çalışabileceğini söylemesine rağmen gönderiyor. bu da makul, hatta ücretsiz çalıştırmaya prensip olarak karşı olmasını da anlardım. bunun üzerine ataman taraftara veda ediyor ve meşhur tweet'ini atıyor: https://twitter.com/...s/874893360221351938

    burada dursun bey çenesini kapayıp otursa hiçbir problem yok. ya da galatasaray'da prensip olarak kimsenin ücretsiz çalışmayacağını falan söylese yine durumu iyi. ancak o nasıl bir açıklama yapıyor:
    --- alıntı ---
    gelecek sezon farklı bir koçla devam etmek istedik. buna ergin ataman dahil herkesin saygı duyması gerekiyor. galatasaray’da ücretsiz çalışırım ifadesi yanlış bir ifade. herkes bugüne kadar ücretini almıştır, bundan sonra da alır. ben bu ifadeyi söylenmemiş kabul ediyorum.
    --- alıntı ---

    şimdi dursun bey, madem ataman'a şu ana kadarki hak edişlerinin karşılığını ödemedin, zaten lasme ve mccollum olaylarından sabıkalısın, neyine güvenerek galatasaray'da herkesin ücretini aldığını iddia ediyorsun ki? çeneni kapayıp olayın kapanmasını bekleyemediğin için doğal olarak ataman'dan "madem öyle ödemediğiniz paramı ödeyin aq" temalı bir ayar yiyorsun. ayarı bile isteye, çağırıp yiyorsun, faruk süren olayında da ergin ataman olayında da. https://twitter.com/...s/876780744340783105

    madem adamın son üç aylık maaşı ödenmemiş, bir zahmet ödemediğin parayla hava atacağına çeneni kapayıp otur sayın başkan. bir hata yaptın, eşinin beşiktaşlı olduğunu ağzından kaçırdın. bunu beşiktaş'ta oturduğunuz için söylediğini iddia ederek dünyanın en aptal yalanını söyleme dursun bey. zaten beceriksiz bir insansın, bu kadar bariz yalanlar söyleyince insanda şahsına ya da makamına duyacak güven bırakmıyorsunuz başkanım.

    kısaca bu adamda bence zeka eksikliği var. anlama ve kavrama becerisinin ortalamanın hayli altında olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın