resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5447
    ülke olarak futbolda neden geri kaldığımızın kanlı canlı örneğidir bruma. yazılanları hayretle okuyup inanılmaz bir umutsuzluğa düşüyorum.

    ilk olarak kendisinin azılı bir savunucusu olarak özel mesajdan saçma sapan mesajlar gördüm. bu arkadaşı maliyeti üzerinden vuran ulemalar nerede? çıkıp bir hesap yapsınlar da şenlenelim. yıllık maliyeti kaça geldi satıldıktan sonra? yasin öztekin kadar maliyeti yoktur belki de. 4 sene boyunca 10 milyon diye buralarda yazmak güzel ama adam satılınca neden hesap yapılmıyor?

    ikinci olarak gitmek istiyordu diyen arkadaşlara gülüyorum. gencecik bir oyuncu almışsın. oyuncu geldikten sonra kaç defa teknik direktör değişti. mancini bruma' yı pek oynatmadı, prandelli de oynatmadı, hamza hamzaoğlu kendisini kiralayıp yerine umut bulut' u oynattı, aklıma geldikçe gülüyorum. bruma 6 ay sakatlandı, gram kilo almadan geri dönmüşken kendisi hakkında atılıp tutulmaya başlanmıştı. yasin öztekin gibi facia hatalar yapan bir adam varken sahada bu arkadaş hata yapınca direk kenara alındı ve hocası trip atmakla suçlandı.

    ayrıca fiziksel olarak geri olduğunu iddaa edenlere şahsi olarak saygı duymuyorum, biraz ezbere konuştuklarını düşünüyorum. bu kadar dikine oynayan ve en başarılı işi bu olan bir oyuncunun fiziksel handikapı olduğunu iddaa etmek bence saçma.

    sadece bir sene oynadı ve geldiği nokta ortada, şu durumda bence sadece gitmek istemiyordu arkamızdan epey sövüyordu, şahsen ben olsam öyle yapardım. bize transfer olmayıp daha batıya transfer olsaydı şu an enfes bir futbolcu olmuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın