resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2096
    hocanın ntvspor'daki yayında söylediği en önemli şeylerden biri, hücum futbolu oynayan ve ileride basan bir takım yaratma isteğiydi.

    bunun için de elinde ileride basarken dönen ribaundları alacak, atakları kesecek, adam kovalayacak orta sahalar lazım. selçuk inan'ın bu işi gölgelerin gücü adına yaptığını biliyoruz. sevimli hayaletimizle bu sistemi oynamak zor ve defolu olacağından en az bir tane adam yiyen orta saha aldırması şart oğlu şart. hatta ideal olanı 2 tane aldırması. böylece orta ikili için 2 transfer ve tolga, selçuk'la iyi bir rotasyon sağlayabiliriz. uzun bir sezon olacak çünkü.

    riekerink'ten ağzı yanan biz, bu sebepten henüz kendisini ispat çabasında olan ve geldiği günden beri istediği skorları alamayan tudor'a karşı biraz mesafeli duruyoruz. bir de sneijder ve bruma'yla yaşadığı sorunlar hocanın yıldız oyuncularla problem yaşama ihtimali bizi tedirgin eden şeylerden diğeri.

    dilerim yönetimi doğru transfer konusunda sıkıştırır ve iyi bir kadro planlaması ile iyi de bir kamp dönemiyle lige hızlı bir giriş yapar, taraftarı da arkasına alır.

    artık bizimle büyüyen ve bizim simeone'miz olacak, bizim conte'miz olacak adamı istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın