resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2086
    en son yaptığı ntvspor yayınında bahsettiği en önemli şey 2016-17 sezonu son maçından farklı kadroda en az 6 oyuncu olacak olması. baktığımızda kadroda olup ayrıldığımız sabri-podolski ve bruma mevcut. kısaca 3 oyuncu buradan gitti. 1 sağ bek, 1 forvet, 1 adet kanat veya garry kullanılabilir durumda orada belki belhanda neyse. şimdi buradan defans hattına bakınca semih-ahmet hattını gördük. maicon geldiğine göre buradan da 1 arkadaş gidiyor. şimdi yeri sabit olmayan elde 2 oyuncu kalıyor.

    [biçim]
    sonuçta kesinlikle oynamayacak oyuncular: bruma,poldi,sabri -> transfer geldi ve gelecek
    yüksek ihtimal oynamayacak oyuncular: ahmet çalık veya semih -> transfer geldi
    elimizde o günkü kadroda bunlar dışında kalanlar; muslera, linnes, tolga, selçuk, wes, sinan.
    [/biçim]

    yukarıda bulunan 6 oyuncudan 2 tanesi daha oynamayacak banko. şimdi muslera oynar %100. linnes %100 oynayacak zaten. wes-tolga-selçuk-sinan kaldı. burada ilk kesilecek sinan olur oda gitti. wes-tolga-selçuk 3lüsünden 1ni tudor gelecek sezon düşünmüyor. selçuk ve tolga olmadığına adım gibi eminim bu yüzden wes oynamaz gibi.

    en sonunda sonuç olarak. defans(1), sağ bek(1), sol açık(1), 10(1), forvet(1) plase olarak ise ön libero(1) gelir. ön libero şüpheli ön libero gelirse wes oynar tolga veya selçuk kesilir tolga yüksek ihtimal. bakalım neler olacak. tabi bunlar direk transfer demek değil. yedeklerden de değişiklik yapılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın