resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2071
    dün ntv sporda çok tutarlı ve mantıklı konuştu bence. söyleyemediği ve söylememesi gereken çok şey var eminim. bruma'ya da 'zlatanla aynı takımda bulundum, böyle bir şey görmedim, aq eğitimsiz şımarığı.' diye sağlam geçirdi. soyunma odasında 'herkes kocaman gözlerle bu adam nasıl tepki verecek acaba?' diye bakıyor dedi, her şeyin farkında merak etmeyin. kısa vadede bruma'ya o cezaları vermese belki bir sıra daha öne çıkardık ama uzun vadede takım disiplini adına bence de çok kötü olurdu. sonuçta bruma falan kalmadı ortada. şimdi yasin riekerink döneminde yaptığı saçmalıkları falan daha tekrarlayamaz. iyi de oldu.

    burada küçük bir detay var. oyuncuların ne kadar ücret aldıkları önemli değil, insan psikolojisinde sadece disiplin üzerinden de gidemezsiniz. yeri geldiğinde babacan da olunmalı yoksa terim melo'yu çoktan kovmuş , şenol güneş q7'den hiç verim alamamış olurdu. bunu yapabilecek mi, çok önemli.

    sneijder konusunda da böyle yaklaşmalı, menajeri şıno'yu kulüp bulsa direk satacak ama onunla iyi iletişimde olup kullanabilmek önemli bence.

    oyun planı olarak şu an eleştirmiyorum çünkü kafasında belli bir şey var, yeni oyuncularla yansıtmaya çalışacak, öyle sezon ortası semih kaya'larla falan olmaz o iş.

    kendisinin kaderini bu psikoloji yönetimi ve şıno'nun gitmesine izin verirse yaptıracağı orta saha transferleri belirleyecek bence. bu konuda hamzaoğlu gibi tripcan/ağlak olmamalı ve 'ama kulüp menfaati bıdı bıdı...' etmemesi lazım. yoksa köylü diye sezon başında tekmeyi yer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın