resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2067
    ben kişisel olarak hayatında şevki çabuk kırılan ve bir daha o şevki eski tutkuya döndüremeyen bir insanım.

    mesela koyu bir italya milli futbol takımı taraftarı olarak 2014 yazında prandelli'nin daha adı bile anılmamışken twitterde benimiçinçare diye hastage millet lucescu'yu yazdığında ben prandelli'nin bize gelmesini çok istiyordum ve geldiğinde çok sevinmiştim. keza müthiş bir zevk ve tutku ile takip etmeye başladım takımı. bursaspor'u 2-0 yendikten sonra youtubedan hiç yapmayacağım şeyler yapıyor, yüzde yüz futbol maç analizinin tamamını izliyordum. sonra baktım bu adam sacmalamaya başladı, bizi küçük takım gibi oynatıyor hatta 2-1 yendiğimiz fenerbahce macındaki rezil futbol bir daha kendisine eskisi gibi bakamayacağımı anladım.

    riekerink çok umutlu olduğum bir adamdı hatta kayseri maçında devre arasında selcuk'u cıkarması ulan kaç kilo beee diye dolaşmama sebep olmuştu. fakat gel gör ki rüzgar tersine esti. gereksiz sabri ısrarı, sonra semih kaya ısrarları falan off direkt sogudum.

    şimdi sezona bu hocamızla başlıyoruz. bana göre dursun özbek yönetimi ile kim gelirse gelsin başarılı olma imkanı bir mucizedir. şu an konusalan oyuncuları tamamen tudor'un verdiği listeye göre olduğuna inanmak istiyorum. çünkü gerçekten iyi isimler konusuluyor. şampiyonluk biraz da sinerji işidir. sahada iyi sonuclar gelmeyebilir ama lütfen bu taraftarın şevkini kırma hoca. bruma, podolski, sneijder gibi takıma seviye atlatan oyuncular gönderilebilecek birer oyuncular iken, yasin, selcuk, semih dokunulmaz oluyorsa orada biz yokuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın