• 16843
    kenar oyuncusu olmayan takım. yasin, rodrigues ve sinan elimizdeki kanat oyuncuları. o kadar eksiğimiz var ki burası unutuluyor sanki ki bu çok doğal. bruma sonrası kanatlar kanayan yaramız olacaktır.

    basında ismi geçen isimler: acerbi, belhanda, maicon, imbula, gomis, clichy, tete, juanfran. 8 isim ön planda gibi. 5-6 takviye yapacağız dedi büyük başgan dursun özbek. yani nasıl olacak işin içerisinden çıkabilmek mümkün değil. 2 stoper alacağımıza imkan vermiyorum. clichy, maicon, belhanda, gomis, tete isimleri ile beş yapıyoruz. geriye daha önlibero ve sağ açık pozisyonları kalıyor. 6 transfer ile mümkün değil açıkları kapatamayız. 7 isme çıkarmak zorundayız transfer edilecek isimleri, 8 olsa on numara olur. ayrıca ortasahada de jong gidecek deniyor, sneijder sallantıda, josue gitti. orta saha merkezi ile forvet arkası pozisyonlarında ise adam yok, kaliteyi falan geçtim. bir sakatlık veya kart cezası olsa kim oynayacak allah bilir. ne yaptığımıza anlam dahi veremiyorum.

    yönetimden nefret ediyorum ancak allah yardımcıları olsun da demekten kendimi alıkoyamıyorum. her yer eksik yani saymaya başlandığında. yoruldum resmen bu entryi yazarken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın