resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1241
    2 senede duayen ilan edilen teknik direktör. gören de bir anda başına geçtiği takımı baştan aşağı yeniledi başarıdan başarıya koştu, tamamen genç yeteneklerden kurulu bir takım yarattı sanar. ama işin aslı hiç de öyle değil aslında tam tersi.

    şöyle ki bırak genç yeteneklerden kurulu bir takım olmayı tamamen veteranlardan oluşan bir takım başakşehir takımı. öve öve bitirilemeyen abdullah avcı, tamamen ligin kalburüstü topçularıyla ve üç büyüklerde bir şekilde yaşından ötürü ya da bekleneni verememesi üzerine yollanılan oyuncularla oynayan bir adam.

    emre 37
    bekir 33
    batdal 31
    yalçın 35
    uğur 30
    ferhat 30
    napoleoni 31
    adebayor 33
    doka 33
    mossoro 34
    epureanu 31

    visca, cengiz haricinde doğru düzgün ilk 11 oynayan 30 yaşın altında oynayan topçu yok neredeyse.

    bir dönem a milli türk takımını sıçıp batırması haricinde hiç bir yerde başarısı olmayan adamdır abdullah avcı. zerre taraftar baskısı görmeyen zerre yönetim baskısı görmeyen bu zat hiç hak etmediği statlarda hiç hak etmediği tesislerde yayıla yayıla veteranlarla iki sene ilk 2 de yer aldı diye duayen ilan ediliyor ya deliriyorum. belki iyi teknik direktör onu bilemiyorum. çünkü başakşehir haricinde bir milli takımı çalıştırdı onun altında da ezildi, yapamadı. ne zaman aynı istikrarı başka bir takımda hem yönetimin hem taraftarın beklenti içerisinde olduğu bir takımda bir şeyler başarır o zaman derim evet, iyi hocaymış haksızlık etmişim.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın