• 18
    benzema galatasaraa mı geliyor!!!

    madrid sokaklarında aylak aylak gezen spor servisi ekibimiz bir dürümcünün önünden geçerken çok enteresan bir kareye şahit oldu. gözlerine inanamayan ekibmiz elemanları, gözlerini ovuşturmalarına rağmen tablo değişmeyince gördüklerinin gerçek olduğuna kanaat getirdi. evet, real madrid başkanı florentino perez ve dursun aydın özbek bir dürümcüde karşılıklı tavuk dürüm + ayran menüsünü götürürken, bir yandan da benzemez kimse sana adlı şarkıyı birlikte seslendiriyordu.

    bu düetin ardından benzema galatasaray'a mı geliyor sorusu akıllara geldi. forvet transferi için gomis'le görüşen ve fakat oyuncunun kayınçosunu bir türlü ikna edemeyen cenk ergün soluğu kanarya adalarında alınca yönetim de kendisinden umudu kesti. iş başa düştü diyerek madrid'e giden başkan dursun özbek cebinde 1 ay vadeli çekle madrid'e gitti. çekte yazan miktar sır gibi saklanıyor. öte yandan valbuena ile husumet içinde bulunan benzema'nın istanbul'a gelmeye sıcak baktığı bildirildiği ifade edildiği öğrenildi.

    istanbul'a demişken, orta saha için de imbula ile görüşmelerine yoğunlaştıran yönetim bu transfer için muslera'ya yapılacak teklifleri bekliyor. aslan muslera için en az 3 milyon € gelir bekliyor. bu para ve üstü teklifleri kabul etmeye can atan yönetim buradan gelecekparanın 2 milyon €'sunu imbula'ya yıllık ücret olarak ödemeyi planlıyor. diğer 1 milyon €'ya ne olacağı bilgisine ise şimdilik haiz olamadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın