resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5387
    gidişiyle beş altı tane oyuncunun transferini bitirme noktasına geldik galiba. nakit sıkışıklığı olduğu için bruma'nın transferinden gelecek paraya bakıyorduk. dursun gibi boş biri olsanız bile 12.5 milyon artı bonuslara satabiliyorsunuz. varsın, iyi bir yönetim kaça satabilirdi, siz düşünün.

    allah razı olsun kara boğa. resmen gidişinden sonra organ bağışı ile birden fazla kişiye hayat verenler gibisin. ama malesef bizim yönetim, bir ay eşek gibi çalışıp, üç kuruş maaşını ay sonu karıya gömen ameleler gibi bir zihniyete sahip. üç gün sonra yine ağzımız açlıktan kokmaya başlar. vizyon mükemmel amına kodumun yerinde.

    fatih terim'in kazığı, ünal aysal'ın hediyesi diye kavga ede duralım, bence galatasaray'ın has evladıdır. galatasaray için elini taşın altına koyan herkes benim için galatasaray çocuğudur. şu sıralar galatasaray çocuğu diye gezinen birini de sepetledik 15 sene sonra, bakın bakalım hangisi taraftarın gözünde nasıl etki bıraktı. sonra da karar verelim, hangisi galatasaray çocuğuymuş, hangisi değilmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın