• 3148
    önümüzdeki günlerde adından sıkça söz edilecek koç. öncelikle galatasaray için amel defterinin sevap sayfasını açalım:

    *takımı 23 yıl aradan sonra şampiyon yaptı.
    *avrupa'nın 2 numaralı kupasını kaldırdı.
    *olympiakos, barcelona, kızılyıldız deplasmanı ve fb'ye karşı 11 maçlık iç saha yenilmezliği gibi kendisinden bütçe olarak daha üst seviyelere karşı başarılı maçlar,
    *2014'te tbl finali,
    *yine 2014'te el top 8 başarısı.

    ancak, tüm bunların yanında; çok fazla polemiğe girmesi, disiplini bir türlü sağlayamaması, 10 milyon euro bütçe elde edilen dönemde beklenen takımı kuramaması; 2015, 2016, 2017 play-off 'larındaki başarısızlığı akılda her zaman kalacak olaylar oldu. tribünle -son dönemi saymazsak- iletişimi iyi, ateşleyici ve tempolu oynatan bir koç olmasına karşılık, oyunu sürekli back-court'ta ve şuta dayalı oynama isteği, marjinal guard seçimleri (nolan, russ, eric, justin), dar rotasyon fetişi ile ''kervan yolda düzülür'' felsefesini çok benimsedi. arroyo'sunu hep aradı. fakat, ne olursa olsun bu ülkede var olan 'galatasaray' gerçeği badminton'da bile başarısızlığı kabullenemez hocam.

    karşı tarafa yapılan 30 milyon euroluk ülker bütçe yardımı, ülker takımı, ülker salonu ve obra takviyesiyle tek başına mücadele etmeye çalıştı. bu konuda hakkını kesinlikle yiyemeyiz bilakis suçu yönetime atabiliriz. şikeden hükümlü şahıs ve yancıları bu adamla uğraşırken, tek başına mücadele vermeye çalıştı. malum sebeplerden milli takımdan alınırken yine tek başına kaldı. son olarak tribünle çekişmesi son noktası oldu. bence kesinlikle hocam en az 1 sene dinlenmeli ve kendini rehabilite etmeli. kendi hataları da oldu evet ancak bu kadar çok çakalların dolaştığı vadiden tek başına geçmeye çalıştı ve ruhunda yaralar oluştu.

    bize küs, yönetime küs ama galatasaray'a küsme hocam. bu yönetim elbet bir gün devrilir, bu ülkede basketbol elbet bir gün hakettiği değeri görür, sen de tüm arınmışlıklarınla yine elini yumruk yaparak salona girersin hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın